MADELYN DEE

Madelyn Dee is blues, is rock en is een beetje melancholie. The struggle of life inspireert zangeres Daphne Reijnoudt tot het schrijven van nummers. Die zingt ze aan de piano met een stem die onder je huid gaat zitten. Samen met Tijn Beckers (gitaar), Han Verbakel (bas) en Jacques Boer (drums) werkt ze naar de sound waarin haar ideeën het beste tot hun recht komen.

 

AREND KNEITERS & SIMON VAN WELEER

AREND KNEITERS & SIMON VAN WELEER

Arend Kneiters & Simon van Weleer is een duo, bestaande uit twee schavuiten uit het zuiden. Bekend om hun brede muzikale kennis en hun voorliefde voor vinyl. Het zwarte goud. Die kraak, dat geluid; zij weten dat op iedere avond het vinyl en de daarop geperste kneiters van weleer de dansvloer zullen doen ontwaken. Er wordt gefluisterd dat zij vroeger op een boot in de Noordzee dobberden en met hun muziekkeuzes de Nederlandse Hitparade hebben beïnvloed. Ook wordt er beweerd dat zij slapen op stapels vinyl, en dat Arend naar een vogel is vernoemd. Wat vaststaat is dat zei een muzikale reis met u maken door het tijdperk dat men de 60s, 70s en 80s  noemt. Meemaken is beleven. Arend Kneiters & Simon van Weleer draaien ze nog een keer. Kortom: goud van oud, en een beetje fout.

 

STEVIE MUNK

Stevie Munk, 29 jaar en ooit gestart in Pand 16 in Valkenswaard om via de Ditisit en cafe Thuys resident te worden in de Trace in Eindhoven.
 
Sinds mijn eerste Hardstyle feest in 2006, was ik meteen verkocht. De bass, de snelheid, de sound en het kippenvel. De liefde voor de muziek is sinds die dag alleen maar groter geworden. Verwacht heerlijke klassiekers en rauwe knallers waarbij vanaf de eerste minuut stilstaan geen optie is.

 

SNAAR P

Snaar P staat bekend om zijn opzwepende geluiden, een veelzijdig repertoire en een groovy, funky sound. Hij laat geen enkele technoliefhebber stil staan!

CARLO KOPANA

Carlo got the house virus earlyon from the likes of Daft Punk and Armand van Helden. From that time he has been a house music enthusiast pur sang! Steadily developing his skills as a DJ and lateron started working on his productions. His style can be best described as funky, groovy, jackin, techin, house music with many vocal and percussion layers.

Earlier spotted on eg: LakeDance festival, Aalstrema Festival, OMG! Festival.
Contest finalist at, among others: TWSTD, DanceTour and Starbeach.

www.instagram.com/carlokopana

www.soundcloud.com/carlokopana